Omgeving

Waar het huis u alle gelegenheid geeft om te relaxen daar daagt de omgeving u uit om te bewegen. U kunt er niet alleen heerlijk mountainbiken, wandelen of kajakken, maar ook de gezellige markten bezoeken in de schattige plaatsjes nabij Burg Reuland.

De omgeving biedt daarnaast allerlei restaurantjes en bezienswaardigheden. In Burg Reuland zelf staat bijvoorbeeld de eeuwenoude burcht van Reuland waar Karel de Grote nog in geleefd heeft. Als u de auto niet schuwt dan is een bezoek aan Luxemburg of Trier, de oudste stad van Duitsland, natuurlijk ook altijd een optie.

Het huis zelf ligt aan een kindvriendelijke en een voor auto’s doodlopende weg. De passanten bestaan dus vooral uit wandelaars, joggers en fietsers. Voor degenen die graag op de bonnefooi een stukje willen fietsen of lopen heeft Bahnhof 2 een ideale ligging. Op een meter of dertig ligt een pad dat deel uitmaakt van fiets- en wandelnetwerk La Ligne. Om de drie à vier kilometer staan borden met kaartjes van de omgeving. Aan de hand hiervan kunt u uw vervolgroute bepalen. Voor veel info over de Ardennen zie ook www.echteardennen.be